Pink pop

Vad gör man när vädret är blää och solen lyser med sin frånvaro? Jo då öser man på med salsa i högtalarna, gräver fram chockrosa skor ur garderoben och sätter på skygglapparna..inget som lite färg för att pigga upp lite, ni vet vara ens egen sol och så vidare haha

Igårkväll fick vi faktiskt tända en brasa och göra varm havremjölkchoklad, så ruggigt var det, i JUNI! Usch säger jag bara..
Sen drog vi ner rullgardinerna och kollade på serier istället, svensk sommar i ett nötskal. Så glad att jag var klok nog att boka in 3 resor i sommar. Har lärt mig att vara ute i god tid och kan med det få riktigt bra pris. Det lönar sig att planera ibland. Jag är ju van vid att flygresor ska vara gratis från när jag jobbade som flygvärdinna så är väl lite skadad, lägger hellre pengar på hyrbil så man kan upptäcka och få ut mer på resan.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.