Brunch’books a lovestory

Underbara dagar vi har just nu, försöker passa på att njuta lite extra av dem trots att det är mycket med företagen. Viktigt att även sno några timmar här och där för en själv och för stunden. Så jag startade min dag med ljuvlig brunch på Pom & Flora och nätverkade på det allra mysigaste sättet. Älskar brunchmöten❤️

Sen tog jag en liten promenad, Stockholm i höstskrud är ju bara makalöst vackert. Njuter av sånt, vackra byggnader, färgsprakande träd och caféer som packas in för hösten.,är nog lite kär i hösten och har en fånig och romantisk idé om lövhögar, böcker och långa promenader följt av te och rödvin❤️

Eftersom jag var vid Odenplan passade jag på att gå in på Stadsbiblioteket. Älskar att vara här inne, alla böcker samlade i en sån vacker byggnad! Känns som att komma hem till en gammal och kär vän❤️

Sen hem och njuta av ännu mera böcker, läser inte så mycket när det är hektiskt som jag gör på sommaren, men även konstnärs/design/arkitektböcker går åt, kanske lite poesi också, kort och som man mäktar med under hektiska perioder.,Viktigt att stanna lite ibland och njuta av det vackra, vad är det annars för mening med allt 🍂 Så bara så ni vet så är jag “all booked” denna helg❤️📚

1 thoughts on “Brunch’books a lovestory

  1. tandlakarvillan says:

    Så härliga bilder, älskar dem staplade rottingstolarna, riktigt pariskänsla :-* På tal om Paris ser du väldigt chic ut på sista bilden min fina. Håller med dig om böcker, älskar att försvinna i böckernas värld, men när det är mycket runt omkring känner jag mig bara stressad, då bläddrar jag gärna i inspirationsböcker istället. Ha en fin kväll! Kramis

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.