Corduroy

… eller machester som vi säger på svenska.. är nog höstens bubblare.. tweed kommer ju varje höst mer eller mindre men manchester har gjort en riktig comeback.. precis som nästan allt annat som har med 60-70-tal att göra.. heminredning och kläder brukar oftast gå hand i hand. Matchar du din inredning? Alltså klär du dig så som det ser ut hemma hos dig? Tror det blir vanligare och vanligare.. man vill identifiera sig med en viss livsstil och då följer allt med, hemmet, kläderna, resorna osv..

Trendanalytiker brukar ju säga att när modet växlar bakåt så är det för att det är oroliga tider och då ger det trygghet att blicka till svunna tider som känns trygga. Kanske finns något i det för hur många av oss minns inte när allt var i manchester😂

Har inte sett någon manchester när det kommer till inredning, kanske kommer det på nästa Formex? På senaste Formex jag var på med Sleepo- gänget så fanns det väldigt mycket sammet, underbart med sammet men jag spår att marknaden kommer bli mätt på det ganska snabbt och att man kommer vilja blanda upp det med andra strukturer. Apropå Sleepo så har de 20% under helgen med kod höstmys20 passa på att fynda😍 här är videoklippet från eventet då jag fick välja ut mina favoriter.

Här är lite manchesterinspo från Pinterest: som jag som sagt spår kommer bli nästa stora materialhit🌟

Så vad tror ni om min analys? Jag brukar inte ha fel haha💁🏻😂

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.