Söndagsmorgon

Det är viktigt med balans inte sant?
Så efter att jag igår helt egenhändigt målade om hela vårt kök med 4,5 m i takhöjd inklusive stuckaturen och lister.. så är jag mer än väl värd en mysig kaffe på sängen 💗

Sen vill man ju knappt gå upp med det underbara sammetsöverkastet från Sleepo, en av nyheterna från Classic Collection✨💭 och min pyjamas är egentligen ingen pyjamas utan ett set i "pyjamasmodell" som du lika väl kan ha på stan. Att ha på sig den hemma gör att jag känner mig lite som Garbo, det tunga härliga tyget känns lyxigt och det ni, ska man unna sig från och till. Klä upp sig för sig själv och njuta av små saker i vardagen är sånt som livet lite roligare 💗

1 thoughts on “Söndagsmorgon

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.