Art’n stuff

Affordable Art fair är i gång nu för fullt och jag var där på öppningsvernissagen och spanade.. ni som följer mig på instagram kunde vara med på vernissagen via min story.. där jag visade mina favoriter.. även om det var många fina tavlor och fotografier så fastnade jag ändå mest för skulpturerna. Det riktigt kliade i mina fingrar för att försöka mig på att göra egen skulptur. Älskar ju att prova nya saker och utmana mig själv med olika material och metoder. Spår att vi kommer få se en hel del skulpturer framöver, rent generellt. Abstrakta i neutrala och matta toner. Helst stående på pelare i vitt eller i trä.

I övrigt har det varit fullt upp med jobb och prep inför pressveckan, att få allt klart i tid, har sprungit runt mest överallt och bott i mina babouches.

Önskar er en mysig hösthelg.. själv ska ut på fotojobb denna lördag🍂

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.