Välja kontaktlinser

Är det någon mer än jag som börjar längta lite smått efter jul, vinter och snö?

Den första snön är ju bara helt underbar, inte sant? Här är en bild från förra året då jag hoppade ut i snön fortare än barnen, men hey det sägs ju att det är bra att ha barnasinnet kvar, imorse var det faktiskt frost på vår gata så det kanske inte är så långt kvar ändå.. Det enda negativa med snö och regn är väl kanske igenimmade och blöta glasögon.. Kanske inte alla av er som vet om det men jag fick glasögon när jag var 11 och tyckte det var jättejobbigt och att de alltid var i vägen, tyckte att de var begränsande i allt från simhall, stranden till pulkabacken. Jag fick tjata mig till linser som jag sen använde under flera år tills jag opererade mina ögon med lasik metoden. Min morfar sa alltid att man ser bättre ut med linser, alltså se ut som att se bättre menade han då, han tyckte det var jätteroligt och jag bara himlade med ögonen. Nu är det min dotters tur med glasögon och hon har nyligen börjat med linser . Även hon fick tjata ett tag, allt går igen ha ha ha men nu kan vi iallafall leka ute i snön utan problem. Tex kan du hitta linser smidigt här Gillar att dessa Gillar att Dailies Total1 Multifocal har en ny fuktgradientteknologi, som ökar vattenmängden på linsytan. En mjuk hinna av fukt är det enda som berör ögat. Andningsförmågan är 6 gånger så stor som andra linser. Så man slipper den där torra och irriterande känslan, känns bra i mammahjärtat. De har även färgade linser om man skulle vilja prova på det. Om jag inte hade opererat mina ögon så hade jag nog valt dessa även för mig själv.

Sponsrat inlägg i samarbete med Alcon.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.