Helg på landet

Vi packade ihop oss för en tur till stugan ute på landet, stugan som morfar byggde ett helt liv sedan..
mannen skulle ta ner några träd som skymde solen på midsommarlunchen.. såna där trevliga problem som man kan ha.. så får vi chans att fylla på vedhögen till nästa vinter med.. titta på mannen som tar ned träd och hugger ved är vad jag kallar för en helt ok helgsyssla.. följ med oss ut till stugan..

Älskar vägen ut till stugan.. man blir lugn bara av landskapet, så brukar vi stanna till vid ladan där de har en himla fin loppis.. (läs rotting, blåvitt porslin, kristallkronor mm)

Det fälldes träd som sagt..

Sen åt vi mammas goda mat under infravärmen.. Mamma är bäst♥️

Macho höll vakten och sen körde vi en tur med fyrhjulingen.. poppis för barnen. Mammas äppelpaj på det och man är ganska så nöjd med livet..jag tittade mest på.. har en envis nackspärr som gör att jag måste ta det lite lugnare än vad jag har lust till.. men finns väl en mening med det..

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.