Den vita piedestalen, gör den själv!

Tidigare skrev jag ett inlägg med flera bilder som visade piedestaler i olika enkla, moderna former. Jag ville ha en jag med men det var inte så lätt att hitta som jag trodde.. tur för mig att jag har en himla händig snickare till man son alltid har lite skivor över här och där😍Han snickrade och jag slipade och målade.. blev så nöjd att jag beställt fler av honom i olika storlekar hahaha

Vad tycker ni?
Känner mig himla kreativ just nu.. kanske lite mer än vanligt.. gjorde ju kopparna med stänkmönster.. och nu har jag precis målat en till tavla., antar att det går i perioder☺️ De båda tavlorna på bilderna har jag målat tidigare och finns att köpa här

8 thoughts on “Den vita piedestalen, gör den själv!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.