Skipants och vita stövletter

Okej, jag tänker så här..; om det saknas vitt på marken så kan skorna få vara vita istället, någonting måste ju lysa upp i novembermörkret. och skipants på vintern är ju så givet..

Mina skipants är från HM och förra året, eller kanske förförra.. anyway det finns liknande här..

Min kappa är vintage.. gillar verkligen att köpa kappor vintage då man kan hitta så många roliga och lite annorlunda modeller då. Bita stövletter och boots kan man hitta lite överallt nu.. lustigt hur snabbt det kan gå.. för några månader sedan fanns det nästan inga alls att välja mellan..mina verkar vara slut i lager men jag hittade liknande här här och här

Jag var även förbi Stockholm Medicus vid Moodgallerian och lät Maria och Maria göra sin magi… IPL för trött vinterhud är bästa skin rejuvenation🙌🏻 så förhoppningsvis blir man lite finare till december✨
Jag brukar säga att man mår som man ser ut.. om ett trött ansikte möter en i spegeln så känner man sig även lite tröttare men om man ser pigg ut så känner man sig förhoppningsvis lite piggare.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.