Monday blues

Lite kliché kanske men vi kör på monday blues idag.. inviger mina nya loafers från Aristrocats. . visst är de fina? Till våren kan du hitta dem på NK men vill du vara ute i god tid och bara lite före så kan du köpa dem direkt av dem. Kör lite italian style och skippar strumpor nu när vi inte har någon snö.. har lagt i en ullsula för lite extra värme.. Vad passar väl bättre om inte lite wow pow på en måndag?!

Tänkte att jag har dem som inomhusslippers sen när snön kommer..

Varm jacka och basker gör att jag ändå håller mig varm.. en ganska typisk kombination om man är italienska.. varm kappa/ jacka och lättare skor.,

Gråblå tröja som jag vänt baklänges så ringningen hamnar i bak.. bra om man vaknat på andra sidan eller helt enkelt vill få ut mer av plaggen..se bara till att klippa bort etiketten varsamt.. eftersom jag klippt bort den kommer jag dessvärre inte ihåg vart den är ifrån😂 min basker är gammal..och jackan vintage (70-tal)

Ser ni förresten att jag börjat ljusa upp mitt hår? Tar det stegvis och i etapper för att slita så lite som möjligt på håret.. så det är tillbaka till min gamla hårfärg igen.. vad tycker ni?

Sen undrar jag om någon kan förklara varför att så fort det blir december så vill jag bara dra på mig mysiga tröjor och inte kan sluta mynna på .. Santa Baby.. come hurry down the chimney.., eller nåt sånt.. ja ni fattar.. är en riktig julromantiker.. hahaha

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.