Streetstyle Stockholm

Vad händer om man korsar en fashionstylist, en drottning av Classic fashion och en livsnjutande italienska? Jo detta händer.. streetstyle i Stockholm kan så klart se ut på många olika sätt, det är det som är det roliga.. och så här såg Anna-Karin, jag och Ninni ut när vi möttes för brunch..

Jag älskar oss tre tillsammans, olika på ett sätt som skapar synergier och bra balans. Så himla varma, smarta och roliga kvinnor Anna- Karin (Inclassicfashion) och Ninni (About that look) spana gärna in dem för massa inspiration😍 Båda två är otroligt duktiga på att skriva om och visa att det är fullt möjligt att kombinera karriär, aktivt liv och grymma stilbloggar.
Tänkte bjuda på en fotokavalkad, är ni med? Ska vi kika närmare?

Älskar Ninnis kjol så läcker!

Ninni har på sig:
Kappa svea
Kjol HM
Väska Zara
Skor Marzio Stockholm

Leoparddetaljerna på Anna-Karins jacka är helt underbara!

Anna-Karins detaljer har ni här:
Jacka Baum und Pfergarten
Byxor Wera Stockholm
Boots Zara
Tröja Newhouse
Väska Louis Vuitton

Och jag? Jag gillar ju monokromt just nu.. så himla enkelt men samtidigt effektfullt. Sparar massa tid gör det med, tänker att det kanske har att göra med att jag just nu kör all in rent arbetsmässigt med mina företag. Kanske blir det så att man instinktivt även kör all in när det kommer till kläder då? Full fart framåt liksom.. ibland går det åt skogen och ibland blir det magi, thats life..Come si fa..?! (Vad ska man göra..?)

Hursomhelst här kommer mina detaljer,

Päls faux vintage
Jacka HM divided
Byxor HM (såg att de fanns på rea nu)
Skor zara
Väska gammal, köpt i Italien

Puss o kram på er och ha en riktigt fin dag ♥️

Fotocred till @streetstylebyemil

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.