Neutrala detaljer till dagens inspelning

Imorse spelade vi in ett nytt tipsavsnitt för Gröna Gredelina.. det var ett tag sedan nu.. men det har varit så mycket att jag inte hunnit med men idag blev det av iallafall. Vi spelade in hos Studio vintage och med mig hade jag stylisten Ninni från Aboutthatlook och Anna-Karin från Inclassicfashion. Bakom kameran stod talangfulla och unga Malin Göransson. Älskar att jobba med yngre personer och framförallt kvinnor så vi kan lyfta och hjälpa varandra.

När jag filmar försöker jag tänka på att inte ha så mycket mönster eller vissa färger, så oftast blir det neutrala toner i svart, vitt och beige/kamel. Speciellt om det är för Gröna Gredelina då det är lite som ”våra färger”
Man lär sig lite mer och mer för varje dag och min filosofi har alltid varit att man lär sig och rättar till på vägen.. annars blir det sällan att man ens börjar. Svårt att vara perfekt från scratch liksom och hursomhelst vem vill vara helt perfekt.? Är det inte intressantare med små skavanker här och där?

Efter att vi filmat så åt vi lite lunch.. blev varm soppa för mig..vad tycker ni om nya klockan förresten? Från Cate & Nelson som lanserade på NK igår? Tycker den är så fin i nude.

Alla detaljer om dagens outfit inklusive de fina örhängena (mer om dem snart, de förtjänar ett eget inlägg som ni kommer att se..) hittar ni här ovan. Fått så många komplimanger om skorna och de har den perfekta klacken nu när det är lite grus ute eller när man måste stå och gå mycket.. och priset? 499 kr 🙂

Här kommer en liten teaser ”behind the scene” när vi pratade klädvård, ull och annat för det kommande klippet.
Kram

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.