Smycken, spets och att lyfta en annan kvinnlig entreprenör

Att få göra och känna sig fin✨
Ligger nog i de flesta kvinnors natur.. Några favoritsmycken och fina underkläder.. det är något som gör att jag känner mig fin.. det kanske inte syns.. i första hand.. men jag vet att de finns där, förhöjer och förbättrar subtilt..På stories berättar jag och lyfter min vän Fanny som designar dessa fina smycken som går att dela, bygga på och ta av. Du kan se utdrag av videoklippet längre ner..
De tillverkas etiskt och hållbart, ger inga allergier då det är kirurgisk stål som doppats några gånger i guld.. ( hoppas jag skrev rätt nu) Det är inte lätt alla gånger att driva företag, starta eget.. Än mindre som ung kvinna. Jag om ngn borde veta.. Därför vill jag lyfta Ioaku lite extra mycket idag♥️

Bästa underkläderna är från @miss_mary_worldclasslingerie Älskar hur de får mina kläder att falla mycket finare🙌🏻
{Samarabete}

Nu lite torsdagsmys..
Puss o Kram

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.