At Six

Vi firar oss och 15 år som gifta.. tydligen är det kristallbröllop.. men vad passar väl bättre om inte att checka in på 15 våningen då? Vi gjorde en liten staycation och checkade ut från julen.. laddar upp oss och så.. kan nog vänja mig vid detta.. att vila upp sig före julen.. ta det med ro och njuta lite♥️

Hotellet är ganska nytt.. i designens tecken.. känns modernt och citychic..Vi åt middag runt hörnet om hotellet och sen satt vi i hotellbaren och pratade, ni vet.. minnen, livet och planer framåt.. sånt som man kanske inte alltid hinner prata om när vardagen går i ett. Så viktigt att ta sig tiden för och med varandra då och då..

Frukost tog vi upp på rummet.. går nästan aldrig ner och äter frukost när jag bor på hotell.. tycker det är så mysigt att dricka kaffet i sängen.. dra ut på det..

Soluppgången över Stockholm var som en pralin..

1 thoughts on “At Six

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.