Old news, new You

Det här med nyårslöften.. bli nyttigare, träna mer etc etc.. lite old news.. jag har redan börjat och det känns så skönt..tänker inte vänta på det nya året för att må bättre.. väcker kroppen med kaffe och röd grapefrukt..igår var årets sista fredag och vi bubblade lite.. förberedde och pyntade lite inför nyår..

Ni vet testade om tomteblossen som blev över från förra året fortfarande funkade..

Snart smäller det.. är så himla pep på det nya året! Känns som att det kommer bli ett toppen år! Barnen kommer att gå i samma skola igen, träningen är igång på riktigt, resor inbokade och jobbet går bättre än någonsin, vårt nya labb/produktionssal är snart klart och det återstår bara att köra😍💥Så mycket kul!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.