1 Jan 2018

Himla mysigt firande igår måste jag säga.. nära och väldigt kära.. vi åt middag hos oss och vi åt italienskt.. vill att det ska vara starten på mitt nya år.. att ta tillvara mer och bättre på mina rötter.. det viktigaste för mig var att barnen skulle få en fin nyårsafton kantad av glädje, kärlek och favoritmaten.. så jag gjorde en tryffelfbruschetta till förrätt, färskpasta frutti di mare och superfluffig pavlova till efterrätt. De fick rosa dricka med sockervadd. Vi pratade om våra bästa stunder under året och dansade mellan rätterna😂 12-slaget firade vi in på en av Stockholms höjder tillsammans med halva Stockholm kändes det som 😂☺️ fick höra av barnen sen att det var deras bästa nyår ever!! Så med det blev det även den bästa för mig♥️

Det är ett nytt år men det är samma gamla jag.. inte mycket som förändras där precis.. jag vill fortsätta att sätta hälsan i fokus.. i år mer än förra..

2017 var ett jobbår för mig med mycket utveckling och förbättring men lite tid över till träning och så kan det vara ibland och är helt ok.. men detta år skulle jag verkligen vilja fokusera mer på träning och kost.. tänker inte kasta mig iväg till gymet idag precis.. men en grön frukost och en promenad ska vi nog kunna klara av..

Jag ska även försöka hinna med att packa till hela familjen idag då vi åker ner till vårt andra hem snart.. ska bli så skönt.. Hursomhelst så ville jag mest önska god fortsättning, att ni tar dagen med ro och jag hoppas soffan är snäll mot dig idag♥️

1 thoughts on “1 Jan 2018

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.