Japp, vi säger hejdå januari. Eller bajs bajs som vi så moget säger hemma.. så går det när man har tonårsbarn haha.
Äntligen sista dagen på januari.. denna sega månad.. men hey den har ändå varit bra! Vi har myst i Spanien, jag har fått nya återförsäljare, skulpterat för första gången, plockat vass och målat om..

Imorse bjöd jag på en livetur hemma hos oss inne på instagram. Vilken himla respons😍 Ni är så galet rara och snälla. Visade nedervåningen hemma och lovar en visning av övervåningen snart med!
Ser ni att jag bytt gardiner här inne i vardagsrummet. Nu framträder min lilla skulptur lite bättre än förut då gardinerna var vita. Små saker som gör skillnad. Dessa gardiner är från Jotex och är 3,5m långa har jag för mig.
Imorgon är det februari och blir det ännu ljusare. Hur härligt är inte det?

7 svar på ”Bajs bajs januari”

  1. I love your curtains! how many have you put up? my wall with windows in the living room is also quite wide, definitely longer than 3 meters, so I‘m finding it difficult to find the right curtains

  2. I love your curtains! how many have you put up? my wall with windows in the living room is also quite wide like yours it seems, and definitely wider than 3 meters, so I’m finding it difficult to find the right curtains to cover the whole wall. can your curtains do that? ♥️

Lämna ett svar