Lager på lager

Tack Sverige för detta ruggiga väder.. så jag kan klä mig lager på lager i ett försök att vara en aning fashionable.. dubbla rockar och bustier över skjortan.. det är ju ändå fredag..eller vad säger ni..?
Idag var jag förbi Studio Heijne, Wendy som står bakom märket är en otroligt duktig designer och hon skapar de mest otroliga plaggen i bland annat silke och siden. Plagg som sys upp efter dig och dina mått.. personligare blir det inte.. Jag och Wendy ska koka ihop en video som ni ska få ta del av sen.. så himla roligt när vi entreprenörskvinnor går ihop och gör olika projekt tillsammans. Det tar företagande och entreprenörsskapet till en helt annan och mycket roligare nivå. Inte bara hjälper vi varandra utan vi lär och utvecklas samtidigt med♥️

Men nu tar vi helg va? Februari började bra iallafall♥️

1 thoughts on “Lager på lager

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.