Nya soffbordet

Ibland går det undan, Jag analyserade mitt vardagsrum enligt mina egna tips som du hittar här vilket gjorde det väldigt lätt att hitta rätt bland soffborddjungeln. Sprang på detta bord på en secondhandbutik som precis hade fått in det. Den förra ägaren skulle flytta till New York (lycka till!) och hade lämnat in alla sina möbler. Som ni ser så blev det ett runt bord för att balansera alla rektangulära former i mitt vardagsrum.

Bordet väger ton, är såå tungt så man kunde tro att det var sten, killen i butiken sa att det var från Room, Habitat eller något liknande.. jag vet ärligt talat inte,, kanske någon av er här inne som känner igen det?

Hur som helst så känner jag mig jättenöjd! Nu får jag plats med allt jag vill ha på bordet och det är ändå luftigt. Bordet är neutralt i stil vilket gör att jag kan ändra i inredningen utan att bordet behöver bytas ut. Nu återstår bara att njuta av det “nya” bordet, läsa om mitt egna hem i tidningen och dricka en riktigt god espresso med perfekt crema.

Bordet är 120 cm nästan som vårt köksbord ha ha ha så vi kan lätt sitta på golvet, käka pizza från kartongen och titta på film samtidigt.. hur underbart är inte det? Happy me 🙂

Puss o kram!

1 thoughts on “Nya soffbordet

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.