Bag in bag och årets påskris

Ibland går det undan.. sålde matsalsbordet igår, samma dag som jag la upp det på blocket! Älskar blocket, så himla smidigt. Sen bråkade jag med påskriset ett tag, jäkla trollhassel som inte vill spreta så som jag vill, höll på att sticka ut ögonen säkert ett par gånger.. shit.. men nu står det där, årets påskris.. vad gör man inte för barnen.. de var lite skeptiska över fjädrarna tills jag förklarade att det inte var bra med de färgade och att vi återbrukade några fjädrar från annat år. Då fick det godkänt.

Äggen blev dessa söta i keramik från Kvarnstugans lilla ateljé precis lagom.

Är lite ofokuserad på påsken just nu om jag ska vara ärlig.. vill mest bara dekorera om matsalen..kan knappt vänta tills jag fått in det nya bordet och visa er sedan..

Men lite påsk ska vi klämma in iallafall.. påskharen kom bland annat med denna väska till mig.. alltså den yttre i plast. Väskan inuti är säkert 15 år gammal..,

På lördag åker vi till landet för påsklunch så imorgon har jag hela dagen på mig att piffa hemma.. yes!!
Puss o kram på er💛

3 thoughts on “Bag in bag och årets påskris

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.