Linas favoriter hos Desenio + rabattkod

Koden ”linapaciello” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 3-5 Apri l*Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar”.

Detta inlägg är i samarbete med Desenio.se
Älskar hur konst och tavlor förändrar uttryck och känsla i ett hem och nu när jag börjat skala av och förändra här hemma så är det extra kul med ny konst. Jag har valt ut mina favoriter hos Desenio. De har ju jättemycket att välja på och ibland kan det kännas överväldigande när man har för många val. Här kan du se vilka mina favoriter är hos Desenio och hur jag stylat dem just nu.. de kommer nog att flytta runt lite framöver. Konst är inte statiskt hos mig utan rörligt och föränderligt.
En stor tavla i ena hallen. Denna är en stor favorit. Den heter Mysterious Speciellt så här i storlek 70×100!
Alla mina utvalda favoriter finns länkade i slutet av inlägget så att ni lätt kan hitta till dem.

Med Koden ”linapaciello” får du 25% rabatt hos Desenio mellan 3-5 April*.
*Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar”.
Älskar att de posters jag valt passar så bra ihop med mina egna tavlor.

Smoke poster heter den med tjejen som röker.. har ju skrivit det förr.. gillar inte rökning men på bild och i konst älskar jag det..

Var liksom självklart att tjejen med pasta ( pasta moment) skulle få bo ihop med min tavla från filmen C’eravamo tanto amati (1974 ) som hänger i köket!

Den här (Paris no 5) passar perfekt i min wic.. även ramarna i ek är från Desenio. Älskar deras ramar och passepartout vilket jag har tipsat om tidigare. Länk till snygga ramar.

Smoke poster
Pasta moment
Mysterious
Paris no 5

Koden ”linapaciello” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 3-5 April*Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar”.

1 thoughts on “Linas favoriter hos Desenio + rabattkod

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.