iPhone – haka…

Jag ser det som en arbetsskada.. det finns ju tennisarmbåge och så har vi nu även iphonehakan..
Att sitta med huvudet nedböjt och över en skärm är ingen hit för varken nacke eller haka.. jag har börjat få en liten iphonehaka helt enkelt.. eller dubbelhaka om du vill..
Lite irriterande är det, inget jag stör mig jättemycket på precis men ändå.. vad gör man? Kan man göra något åt det? Har ni upplevt det? Inte kan det väl bara vara jag..?
I varje bilkö sitter jag och gör ansiktsgympa. Gör en hemsk grimas för att spänna hela hak och halsparti.. upprepade gånger tills jag får träningsvärk ibland om kön är lång.. hahah..
Folk kollar lite konstigt på mig från de andra bilarna.. men en del petar ju näsan i bilkö.. vad är väl lite ansiktsgympa i jämförelse..?
Hur som helst.. idag var jag förbi kliniken jag berättade om tidigare, Dermaclinic och pratade med goaste Ana. Passade på att fråga om det fanns någon lösning på ”problemet”.
Detta inlägg är ett samarbete med Dermaclinic.

Jag känner Ana sen flera år tillbaka så jag litar på henne totales. Hon sa att jag inte hade något fett under hakan så det var inte det som var problemet utan helt enkelt som jag trott en effekt av för mycket häng över skärmen.. MEN hon hade en rolig lösning på det som inte innebär något så invasivt som ett lyft.. känns inte aktuellt för mig men jag respekterar dem som väljer att göra det💗 utan hon berättade om trådar? Har ni hört om det?

Hon föreslog att man lägger ett par trådar under huden som gör att kollagenhalten ökar och stimuleras och de ger ett naturligt litet lyft.
En del kanske tycker sånt här är läskigt och konstigt men för mig som är lite hudnörd och har jobbat så mycket och nära olika ”skönhetssalonger” tycker mest att detta är spännande.. jag kanske testar detta? Vem vet?

Man får ju lust att göra det enbart på grund av de söta rosa britsarna.. haha nej men ärligt talat om någon ska få göra detta på mig så är det Ana och gänget här💗

Ni vet väl att ni får 20% på SAMTLIGA behandlingar under april? Ange kod LINA20
De gör laser, hudföryngring, filler och botox med för dem som vill..

1 thoughts on “iPhone – haka…

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.