Brooklyn Bridge

Vi tog en promenad.. temperaturen sjönk så vi värmde oss med rödvin och extra peperoncini i pastan.. ja, vi gick genom Little Italy så klart på vägen till Brooklyn Bridge.. vad annat kan en italienska i NYC göra..?

Vi slank in på en och annan gammal bookshop och E hittade böcker han letat efter..
Så kul att fota här i New York! Galet många vackra byggnader och detaljer.. utmanar mig själv att försöka hitta egna vinklar.. min Olympus får jobba stenhårt haha!

Vi gick över och sen under bro.. det ger perspektiv på ett annat sätt. Jag gillar symboliken i broar, koppla ihop öar och människor. Hjälpa över. Komma samman. Fint.

En annan sak jag gillar när vi reser är när alla möjliga slags personer frågar oss om vägen.. det händer konstant.. ser det som ett tecken på att vi smälter in dit vi kommer. För mig är det det bästa med att resa.. undvika de största turiststråken och ta in på bakgator istället.. gå in i mataffärer utanför citykärnan och upptäcka nya grejer.. eller gamla för den delen. Under bron i ett smårufft område hottade vi en mataffär och köpte på oss venezolansk ost, kryddor och sånt som E gillar men saknar i Sverige. Hittade buljong från knorr med smak av culantro och onoto.. galet haha har aldrig sett det förut. Om ni undrar vad det är så är culantro en vild släkting till koriander och onoto är röda små frön som ger massa (naturlig) färg till maten.

Håll med om att det är något speciellt med broar.. eller vad säger ni? Tycker E passar bra in här♥️
Kramis så länge
Photolocation; Under och på Brooklyn Bridge NYC
Dagens detaljer:
Jeansjacka HM Conscious
Jeans Zara ( jag har klippt av själv)
Skor Nike
Tröja Ralph Lauren
Klocka Cate & Nelson

1 thoughts on “Brooklyn Bridge

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.