Rock’n’roll baby doll

Kan det vara så att det speciella med New York är känslan man får av att tillhöra, passa in och känna sig som hemma? För det känns så. Det är inte helt lätt i ett annat land. Inte ens i Sverige där jag bott nästan hela livet..? Kan det vara det?
Sånt som jag funderar på i bubbelbadet medan jag tittar på alla fina detaljer i vårt hotellbadrum. Vi bor på ett gammalt och charmigt hotel som precis renoverats men har kvar massa gamla detaljer från början av seklet. Ligger precis bakom Empire State Building och jag kan nu denna del av Manhattan som min egen ficka♥️

Älskar detaljen med den gamla spegeln tex.. gör mig redo för en date med E♥️

Vi åkte upp till takbaren på Arlo Nomad på 31 våningen, baren var stängd fortfarande.. (öppnar för säsongen till helgen).. men det gjorde inte så mycket.. vi fick vara själva och insupa atmosfär istället! Man känner sig helt klart levande här.

Hittat nya skor har jag också.. älskar dem! Svart mocka med nitar och glitter, vad kan gå fel i dem skorna? Vart jag än går i dem så kommer det bli kul,, lite så känns det.. lite rock’n’roll, lite glam och mycket relaxed.. dessa får bli mina New York skor.
Älskar man skor (som jag alltid gjort..) så kan vissa skor förknippas med platser och minnen.. precis som dofter. Så plockar man fram dem igen och får hela känslan av en plats tillbaka. Kan vara morfars gamla gummistövlar ute på Lisö, espadriller i Amalfi.. ja ni fattar..

Sen gick vi och åt gourmetmiddag med en tur till ett snabbmatshak efteråt för man blir ju aldrig mätt på de där minirätterna som serveras så, så fint.. hahaha

Detaljer:
Klänning: vintage
Skor: EEIGHT (New York) 
Photolocation: Arlo Nomad Manhattan New York

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.