Chocolate brown… an outfit story

Ni var flera som frågade på stories idag.. om klänningen här så jag länkar till den längre ner..
Jag vet att det är vanligt med kallare och pastelligare färger på sommaren men jag gillar verkligen dessa naturnära och jordiga toner.. allt från vitt till beige och mustigt brun.. 50 shades of nude.. nude är ju väldigt brett inte sant..?

Ofta har jag svårt att lämna saker så som de är så ärligt talat så har jag fixat lite med denna klänning med.. öppnade sömmen och ändrade lite längst ner.. varför gör man en klänning med knappar som inte går att öppna..? Men fin ör den och jag gillar den ännu mer efter mitt ingrepp.. vad tycker ni?
Klänningen finns HÄR
Senare under kvällen gick jag och Alma på en smygpremiär av feelgood filmen Love Simon. Den har premiär 15/6 och är en riktigt mysig tonårsfilm fylld av känslor som lämnar en på bra humör.. lite tips till en kall sommarkväll💗

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.