Tog min nya stråväska ut på kaffeprovning

En väldigt efterlängtad leverans kom idag, en modell jag jobbat ett tag med att kunna erbjuda.. stråväska oval i size big! Klassisk men ändå med en twist.. älskar den!

Jobbade en stund idag med att ta fram några nya etiketter till produkter som lanseras till hösten, på Formex.. nästan klar med dem nu. Så skönt att bocka sv innan semester och sol börjar på riktigt..
Sen åkte jag och E in till stan för att gå en intensiv ”kaffekurs” med Nespresso och testa deras limited nyhet. Kaffe från Galapagos. Mild, sött, runt och väldigt fin crema!

Det var en av mina agenturer för samarbeten som ordnat en mysig dag för att presentera massa nyheter i dryckesvägen.. perfekt till sommarens alla goa drinkar och trädgårdsfester.. Storymarket var temat.

Även kallpressat och nyttigt fanns representerat.. Kallpressen var där och bjöd på nyttiga shots.

Föll lite extra för Stockholms Bränneri. Ett par som startat bränneri, unga, kreativa och med en stor dos stil och god smak har de tagit fram tre olika Gin. Denna rosa kommer ut i juni. Såå god, frisk smak av rabarber och jordgubbar utan att vara sötsliskig. Så snygga flaskor och etiketter med. Bravo!

En mysig stund tillsammans, få prova på lite nyheter., sen gick vi ut i sommarsolen igen.. jag E och min nya fina stråväska.

Klänning

Shop the look
Väska här
Klänning här

Skjorta här

5 thoughts on “Tog min nya stråväska ut på kaffeprovning

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.