Hämnden är ljuv

Ha! Där fick du! Hämden är enbart ljuv..
Nu var det min tur att ge igen..

Alla med tonårsdöttrar kan nog relatera.. när man ska sätta på dig sin favorittröja, de nya byxorna, inviga ny makeup bara för att upptäcka att tonårsdottern redan varit framme! Det var läänge sedan mina saker bara var mina.. får gå in i hennes rum och rota efter saker jag saknar.. så jag var inne i hennes rum igår och letade.. men kolla vad jag hittade! Supersnygga och sköna jeansshorts..

Bestämde mig för att ge igen! Hämnden är ljuv hahaha hennes min när JAG hade på mig hennes shorts.. -“mamma du måste vara jätteförsiktig om du ska låna dem” ombytta roller..

Sharing is caring right?

Shortsen är från Bershka om någon undrar..

Klocka från Max René Bering är vattentät

8 thoughts on “Hämnden är ljuv

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.