Söt klänning & söt bil

En solig fredagsoutfit..
Hittade en sådan söt klänning med smock i ryggen vilket är perfekt om man är lite kurvig.. gillar inte när det stretar vid knapparna. Men jag gillar knappar så man kan knäppa upp vid benen framförallt..
Klänningen verkar vara slut online, kanske finns den kvar i butik..? men har även länkat till två liknande längre ner.

Denna Klänning har jag hittat på HM

Hittade en söt bil som matchade den söta klänningen med.. Apropå bil så har jag precis beställt en ny bil! En elbil, Nissan Leaf i vitt. Den kommer inte förrän november men ändå! Så skönt att slippa tanka sen framöver. Avskyr att tanka. Så fruktansvärt tråkigt tycker jag.. Har aldrig haft en elbil förut, bara hybrid.. alltså etanol.. men detta känns så bra. Jag som är en bilmänniska, blir lite bättre för miljön och mitt samvete nu. Skönt.

Idag har jag fixat en sommarbuffé till mitt bästa crew, mina anställda, mitt team.. det är ju bara en vecka kvar tills semestrarna drar igång. Lite sommaravslutning liksom.. mysigt. De är så duktiga.

Shop the look
Väskan finns här

Liknande klänning här och här
Espadriller förra årets liknande här

#nouwoutfit

11 thoughts on “Söt klänning & söt bil

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.