Influencer event med team Jana & Olympus!

Igår, måndags packade jag lilla väskan för en roadtripp till Uppsala. Ett fullspäckat influencer event stod på schemat..
Längre ner i inlägget finns himla bra erbjuda de i samarbete med Olympus💙

Jag och Anna-Karin (@inclassicfashion ) åkte upp tillsammans och delade svit med varandra. Svit 401, högst upp på Hotell Villa Anna

Rummen är otroligt fina och kuddarna perfekt puffade!
Vi fick en peppande föreläsning med Formtop Gunnar, jag satt och nickade och höll med hela föreläsningen. Gunnar är: Duktig. Varm. Rolig och äkta. Sedan körde vi ett träningspass utomhus i supersköna träningskläder från Röhnish. Älskar byxorna som sitter högt och skönt i midjan..

Så himla roligt gäng att få hänga med under 2 dagar! Arijana ( @janaheinrici ) var det som styrt upp och organiserat eventet En eloge till henne som organiserat så fint för oss. Vi kände oss så väl mottagna och ompysslade♥️ Efter träning och dush tog Anna-Karin och jag lite rosso på rummet..

Sen åt vi en galet god middag på The Loco inne i Uppsala,, jag åt ceviche och en tonfisk som var så otroligt god.. älskar fusionmat!

Vi fick även känna och klämma på nya Olympus Pen kamerorna som lanserats i blått, denim. Så himla snygga!
Om du letar efter en kamera just nu så kan jag tipsa om min kod LINA20 som ger 20% rabatt fram till 17/6.

Jag använder en Olympus Pen f med ett macroobjektiv på 45 mm. Det är ett perfekt objektiv för närbilder och för att skapa djup. Ni vet när man vill att bakgrunden ska bli lite oskarp men inte personen eller objektet man fotar. Med 45:an blir det så även om du fotar med autoprogrammet. Väldigt smidigt & enkelt!

Jag kommer att dela mer bilder från eventet när vi fått foton från fotografen.. men vill dela med mig med er även innan dess.. så dålig på att vänta.. hahaha.. nu ska det vara.
Kram på er så länge💙

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.