Ny favorit under

Lite extra viktigt vad jag har underst, närmast kroppen. Helst bomull och ännu bättre ekologisk bomull. Är det dessutom snyggt och stilrent som detta så är jag mer eller mindre såld..

Jag har precis upptäckt varumärket och blev lite kär ärligt talat, så snyggt hela konceptet, snyggt tillverkat och med snyggt så menar jag etiskt och korrekt men även stil och designmässigt vilket jag verkligen gillar då jag är lite av en förpackningsdesignsjunkie.. Se där ett nytt ord.. 🙂

Har beställt mitt första paket..

Har inte ens fått det ännu men lovar återkomma när jag fått hem mina varor för en mer utförlig utvärdering..

Får lite känslan av CK / Filippa K goes eco.. Vad tycker ni? visst är det snyggt i all sin eko-enkelhet?

Finns här om någon blir lika nyfiken som jag

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.