Vi rullar söderut..

Har bilat så länge jag kan minnas.. kom liksom med vällingen.. varje sommar packade vi vår lilla Fiat och puttrade iväg till Italien för att umgås med släkten, äta god mat och bada. Sedan fyllde bi bilen med nonnas specialiteter och zio Pasquales goda vin när vi åkte hem igen.. så ja, det är ingen stor grej för mig att ta bilen söderut.. en sommar blev det faktiskt två vändor.. först ner till Italien och hem för att sedan åka ner till Spanien och sedan hem igen.. men det är något speciellt med att få göra lite så som man vill. Åka när man vill. Stanna där man vill, inte passa tider eller låta någon annan bestämma vad vi får packa med oss eller inte..

Vi tar alltid den korta färjan över till Puttgarden och sen kör vi via Tyskland, Österrike och Schweiz innan vi kommer ner vis Italien och sedan Franska Rivieran..

Äta frukost i lago Lugano och middag i Nice..

Det går extra bra i år, kanske för att alla tittar på VM? Vägarna är tomma.. och vi tutar och kör..

1 thoughts on “Vi rullar söderut..

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.