Från strandlyan

Tänkte jag skulle varva lite med bilder hemifrån från vår lilla strandlya.. har ändrat lite smått och idag visar jag lite från vardagsrummet..

Det börjar bli dags för en utrensning snart tror jag.. mycket som förändras på 8 år.. barnbilstolar, babygrejer, hinkar och spadar.. allt sånt kan vi rensa bort nu. Tänk vad fort tiden går. Tänkte passa på att gå igenom våra garderober här och lite andra skåp med. Älskar att rensa och känna rymd igen. Egentligen är det ju sällan mycket man behöver. Snarare mindre. Det märks speciellt på semester tycker jag. Man har mycket mindre men är nöjdare. Har du tänkt på det?

Lite nytt på soffbordet..

Vår lilla strandlägenhet som vi haft över 8 år nu.. närheten till havet är det bästa med den.. här kan jag vila upp mig och känner inga måsten.. här finns inga krav. Bara vara vi.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.