Spaghetti vongole

Trots att vi är i Spanien så är det mest italienskt vi äter.. är inte så förtjust i den klyschiga turistanpassade spanska maten.. så jag njuter av perfekta mogna råvaror och lagar hellre maten hemma än äter en paella eller tapas..

Som igårkväll, då gjorde jag en stor laddning spaghetti vongole för att fira att vi tagit ett stort kliv i vårt liv. Ett kliv mot hur vi vill leva framöver. Finns det något bättre sätt att fira än med pasta..?

Jag sköljer mina vongole varsamt minst 4 gånger för att få dem riktigt rena. Sen gör jag en enkel tomatsås på olivolja, vitlök, körsbärstomater, salt och chili. Musslorna slänger jag i precis på slutet när såsen är klar.

På förmiddagen var vi inne i stan för möten och avtal, lämna on dokument mm. Stora kliv är krävande och man behöver vila lite emellanåt.,,

Mån måste vila flera gånger, anpassa sig till mañana och till 30 grader.,

Puss och njut av helgen!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.