En romantisk getaway

Galet romantisk som man är. Vi smet iväg på en romantisk liten escape, en getaway. En weekend mitt i veckan. För vilken anledning.. jo jag vet. So cheesy.. men strunt samma. Vad vore väl livet utan superfåniga-mega-romantiska ursäkter till att fira liv och kärlek. Vi firar vår första kyss nästan mer än vad vi firar vår bröllopsdag. Utan kyssen inget bröllop liksom. 18 år sedan och satan, hur är det möjligt att det bara blir bättre och bättre..?!

Hursomhelst, vi checkade in på Bjertorp slott. Åh vi älskar detta slott!

Så romantiskt, så idylliskt och samtidigt mysigt.
Som att vara på Engelsk herrgård fast blandat med fransk charm men i Sverige!

Så klart han glömde blommor på vår årsdag.. så där dök han upp med lite ogräs.. fortfarande med rötterna kvar. Påstår han att vi måste komma ihåg våra rötter. Ogräsbarn kanske?

Jag förlät så klart. Söt och så sant♥️

Sa jag att jag älskar atmosfären här.. känner mig som hemma.

Vacker interiör och helt enkelt underbart.

Badrock från Dior är från mammas 70-tals garderob♥️

Jag gillar gamla traditioner, som att byta om till middag. Försöker göra mig lite extra fin för honom. Han säger snälla saker och får mig att känna mig speciell. Viktigt. Fint.

Och maten här borde få ett helt eget inlägg egentligen. Allt är så himla gott, gjort på gårdarna runt omkring. Pinfärskt. Ekologiskt. Utsökt. Det syns kanske..

Efter maten tar man såklart en liten promenad på ägorna. Slottsträdgården är så charmig.

Vila lite..

På natten smög vi upp på rummet som tonåringar efter bubbel under månen till sent. En sån där kväll när man letar stjärnkonstellationer, månen speglar sig fontänen och man har så mycket att prata om… på rummet öppnade vi bägge fönstrens och skapade ett ljuvligt litet tvärdrag. Brisen på slätten är underbar jämfört med värmen i stan. Man hör fontänens mysiga porlande upp till rummet och jag sov helt perfekt.
Du hittar mer om Bjertorp slott här.

1 thoughts on “En romantisk getaway

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.