Augusti

Augusti är väl en härlig månad ändå! Fortfarande varmt men med små krispiga undertoner. Alla är avslappnade efter semester.. med förväntan om ny säsong. Älskart!

Tycker om när man kan börja med lite lager på lager.. smygstartar med denna kortärmade trenchjacka. Perfekt när det fortfarande är ljummet ute men man ändå vill klä på sig lite.

Sensommaren är himla fin.
Alla detaljer finner ni längst ner i inlägget.

Känner ni er peppade och motiverade för hösten och att kicka igång igen? Eller är ni fortfarande utslagna av värmen? Jag har fått järnbrist och har varit /är lite tröttare än vanligt. Men jag vet att energin kommer att komma tillbaka så fort jag ätit en ordentlig järn och folsyre-kur. Tror vi är många kvinnor som jar järnbrist och känner oss trötta och håglösa i onödan. I mitt fall så vet jag att jag får det med jämna mellanrum och måste hålla efter mig själv..

AUGUSTI

Dagens detaljer

kjol vintage
Trenchjacka (gammal)
Skärp Celine
Top Zara
Scarf vintage
Skor (gamla)
Hatt Spanien
Klocka Cate & Nelson

1 thoughts on “Augusti

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.