Dags för mysiga stickade tröjor – ett annat sätt att bära dem på

En av fördelarna med hösten är att man kan börja använda stickade mysiga tröjor igen. Gärna lite oversize. Blir extra gosigt då. Vira in sig och om sig…
All tucked in..

Jag gillar att stoppa in mina stickade tröjor i jeansen.. så blir det inte så formlöst. Kan ju vara snyggt det med på ett lite androgynt sätt. Men jag brukar ha ett litet ”problem” med att mina byxor oftast är lite för stora i midjan så då blir det perfekt att fylla ut med tröjan.

Det kanske inte syns på bilden men min tröja är riktigt tjock och i 100% ull. Var så trött och frusen i morse och ville verkligen bara krypa under täcket. Men en mysig stickad tröja fick bli ett bra andrahandsval..

2 thoughts on “Dags för mysiga stickade tröjor – ett annat sätt att bära dem på

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.