Hur jag och E träffades & blev kära

…Ni har blivit så många fler här som kommer in och läser min blogg och ni efterfrågar lite om mig, vad jag gör och vem jag är gift med och så vidare. Därför kommer ett inlägg som är lite mer privat. Vår story i korta drag.

Säg gärna till om vad ni tycker om inlägg som berättar lite mer om mig så ska jag försöka skriva lite mer om det.

Vi kan väl börja med om hur jag och E (Eddie) träffades.. det var ju ett tag sedan vi två blev ett par. Vi får lov att backa bandet till 2001 och en Lina som jobbade som flygvärdinna.

Jag bodde utomlands då, hade flyttat mellan Spanien och Schweiz och var hemma en helg i Sverige för att träffa familj och vänner. E som är från karibien, Venezuela var på besök hos sin farbror som bor i Sverige.

Det var på en tjejkväll, vi satt och gjorde lermasker, snackade illa om killar. En av mina vänninor från colombia satte på colombiansk musik och jag hade inte hört den förut. Jag har ju dansat latinamerikanska danser sen jag var 15 (salsa, merengue osv) men just denna var ny. Det var vallenato, folkmusik från colombia som även är populär i Venezuela. Jag frågade henne om jag kunde spela av en skiva.. (ja, faktiskt, man gjorde det då..) det var före spotify och iphone..hahahaha

Hon kunde inte det tyvärr men…..

…hennes granne kunde fixa..

Hon ringde grannen på en gång. Han kom över och där satt vi med lermask och grejer. Gaaahhh

Anyway, han skulle bränna en skiva till mig och bad om mitt nr för att ringa när skivan var klar. Jag spelade hard to get och sa att han fick ringa min kompis istället.

Men sen när skivan var klar så möttes vi upp inne stan, det var sommar, 31 juli. Han ville lyssna på skivan tillsammans med mig för att se om jag gillade den. Jag hade en bärbar cdspelare och vi delade på hörlurarna så vi satt ganska tätt. Jag gillade hur han doftade. Det gör jag fortfarande. Jag frågade E vad han tyckte om Sverige och han svarade att det nog inte var något för honom. så jag frågade vad han hade sett och det visade sig att han inte gjort eller sett så mycket så jag lovade honom några guidade turer genom Stockholm som tack för skivan och så att han skulle åka tillbaka till Venezuela med en bättre bild av Sverige..

Han bar mig på ryggen över kullerstenarna i Gamla stan när mina klackar fastnade i stenarna. (visade sig att han fick brock efter det.. oops) Det var under guiderna som vi blev väldigt bra vänner och han var alltid den första som jag ville ringa och berätta om det var något som hade hänt.

Till skillnad från andra så var han så himla snäll och ödmjuk men samtidigt så stolt och självsäker.

Ett och ett halt år senare hade vi gift oss i Venezuela, ett år efter bröllopet kom Alma. Då var jag 24 år.

Ett år efter Alma startade vi vårt första bolag tillsammans.

Lite efter det kom plutten Angelo och vi blev fyra.

Det var lite kort om hur vi träffades och blev kära.. idag mer än 17 år senare så är vi nog kärare än då. Eller, kärleken fördjupas ju. Får fler nyanser och blir starkare. Allt som man lyckats skapa tillsammans. Från barn, bolag och hem. Det är lite coolt ändå♥️

6 thoughts on “Hur jag och E träffades & blev kära

  1. Malin says:

    Så roligt att läsa! Och ha ha, så lustigt! Den 31 juli 2001 stämde jag träff med min nuvarande man på ett café i Stockholm city och sedan den dagen är det vi! En väldigt varm och härlig sommarkväll/natt var det och vi vandrade genom hela stan! Kramar från Stickyfront-Malin

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.