SE PIGG UT SNABBT

Vill du veta mitt bästa tips för att se pigg ut på en gång?

Mitt bästa quickfix.. ja det behövs ibland. Alla vet att det är sömn, mat och träning som gör att man ser pigg ut. Det fungerar inte alltid så som man vill i det verkliga livet. Saker kommer emellan, sena kvällar, förkylningar, “sova” (så gott det går) med småbarn. Eller så kanske man varit ute till sent av trevligare anledningar men som ändå sätter sina spår.

Oftast så syns tröttheten mest på ögonen, man kanske är svullen, lite rödögd och har mörka ringar under ögonen,, så nu tror ni väl att jag ska tipsa om några ögondroppar eller så,, men nej det tänkte jag inte (fast det skadar inte att ge ögonen lite fukt i form ögondroppar ibland).

Vad jag istället gör för att genast se mycket piggare ut är att lura blicken bort från ögonen. Göra så att betraktaren, men även jag själv automatiskt fokuserar på något annat än mina trötta ögon. Hur gör jag lättast det? Förutom att gömma mig bakom ett par stora solgalsögon.. kan ju se coolt ute en solig dag men mindre roligt inne på kontoret..

Nej, jag satsar istället all in på röda läppar. Det är superffektivt och drar blickarna till dina läppar istället för ögonen men det lyser också upp ditt ansikte och tillför energi och power. Jag gillar när det röda läppstiftet är matt och ibland använder jag bara en röd läppenna. Här är några matta röda läppstift som hjälper dig att se pigg ut på en gång.

Rött läppstift är som snyggast till en väldigt enkel och basic klädsel, tänk dig tex svarta jeans och svart polotröja, hårknut och röda läppar. Eller vit skjorta och blåa jeans + röda läppar. Perfekt när man är trött men ändå alla rätt i alla lägen, alla gånger om.

Kaffe, röda läppar och solisar. Check check check

1 thoughts on “SE PIGG UT SNABBT

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.