HM öppnar ny outlet butik i Stockholmsförort, efter Afound

HM öppnar ny outlet butik i Stockholmsförort, efter Afound,

Visst har ni väl hört om Afound? H&M’s nya outletsatsning som de öppnade tidigare i år, där märkeskläder och H&M-gruppens egna varumärken säljs till kraftigt nedsatta priser. Nu ska H&M dessutom öppna en ny outlet för H&M-kläder på hela 1 400 kvadratmeter i Hallunda centrum i Norsborg söder om Stockholm.

Öppning sker den 23 november i samband med Black Friday. Det är första gången som H&M öppnar en helt ny outlet, tidigare har tre olönsamma butiker konverterats till det.

”När möjligheten dök upp att ta över butikslokalen, i kombination med det kundunderlag som finns i området, bedömde vi att förutsättningarna och tajmingen var rätt för att öppna vår nästa outlet-butik”, säger presskontakten Amanda Larsson till nättidningen.

“Presskontakten utesluter inte fler outlets längre fram, även om det i dagsläget inte finns planer på fler.”

Jag passar på att tipsa om några riktigt snygga nyheter från H&M här nedan.

Har ni varit ute i Hallunda någon gång? Näst längst ut på röda linjen precis före Norsborg.

För mig är det ett väldigt bekant område, jag har bott i området många år och gick i högstadiet i Norsborg. Jag hoppas verkligen att butiken kan ge området ett lyft och fler besökare.

Jag tycker även det är bra med outletbutiker så att kläderna kommer till vara. Tycker det är så hemskt med alla kläder som bränns i onödan från de stora kedjorna.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.