Fixa bästa höstmyset med en spelkväll

Nu när hösten är här kan vi äntligen mysa inne utan dåligt samvete, mörka kvällar och kyliga vindar är som gjort för att boa in sig inomhus. Jag vet att en del tycker det är jobbigt när hösten och mörkret kommer och tänkte sprida lite inspiration och lyfta sånt som faktiskt är mysigt med hösten. Tex att ha middagar hemma, alltid mycket mysigare än att gå ut.

Varför inte göra ett tema en kväll, tex spelkväll? Garanterat uppskattat och går att anpassa efter gästerna, jag tänker ålder osv. Vore det inte kul med en spelkväll i lite oldschool anda, jag tänker mig något i stil med detta.. kanske åka ut på landet, tända en brasa. stänga av mobiler och bara umgås runt bordet.

Eller kanske köra mer på vuxen casino stil…

Om det blir svårt att få ihop ett gäng kompisar så kan man annars lägga en patiens på riktigt eller online surfa in på tex Freespinshjulet. Skulle dock rekommendera samma outfit som ovan bara för att göra det lite roligare, its in the details. Right?

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.