FIXA STILEN I REGNET

Riktiga ruskiga höstdagar har vi haft nu.. känns som man är lite ovan efter den otroliga sommaren vi haft, inte sant? Hur ska man klä sig nu utan att sexigt som en våt katt..? De är visserligen väldigt söta.. alltså blöta katter men om man är ute efter en annan look? Kan man klä sig snyggt i regnrusk? Ja, det tycker jag!

En regnjacka behöver inte vara skogsmulle.. istället kan man göra det till en extra snygg detalj. Älskar tex transparenta regnjackor som denna.
Inte behöver de vara dumors heller!

Jag gick all in och stoppade väskan i en regnsäkerhet plastväska med. Man kan ju aldrig vara för säker. Eller så är jag bara en riktig torris. Tycker inte om att bli blöt. Ens på sommaren. Badkruka. Hej!

Jag gillar att man kan leka med lager på lager, låta kläderna under fortfarande synas. Förlänga säsongen för när man bara kan ha kavaj fast ändå inte. Slutar det att regna är det ju bara att knöla ner i väskan!

Min regnjacka finns här LINA10 ger 10% rabatt så den blir nästan gratis.
Kan inte låta bli att säga att det inte finns dåligt väder bara dåliga kläder hahaha jag är ju trots allt mamma..

2 thoughts on “FIXA STILEN I REGNET

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.