Dagens basics

Ni vet väl vid detta laget att jag älskar mina basics.

Dagens basics är långt ifrån tråkig om du frågar mig, eller är basics egentligen någonsin tråkigt? Alldeles för underskattat iallafall. Jag har ett favorituttryck som har följt mig genom åren och det är effortless chic. Jag tycker det säger allt, när det blir för ansträngt, för uppstyltat, för mycket av allt så blir det oftast inte lika bra..är ni med mig? 

Idag var det fotografering på schemat igen men inne på en av Stockholms kliniker. Ny personal skulle fotas och jag passsade på att ta lite livebilder med.. fotade lite under operation och miljöbilder på den fina kliniken med… roligt när det är så olika miljöer att fota. 

Så idag har varit mycket på språng, flängt lite hit och dit, skyndat. Så det gäller att ha praktiska basplagg som tål att man springer runt.

Även idag har jag mixat vintage, gammalt och nytt. Jeansen är Vintage Levis, blusen HM, trenchcoaten är vintage (herrmodell)  väskan är en vintage DKNY som jag köpt för säkert 10 år sedan men funkar fortfarande..

Så bra för jag får plats med min Canon i den och kameran är ju inte så liten men det känns ändå inte klumpigt som en kameraväska.. 

Vill du shoppa dagens basics look? 

Här nedan finns affiliatelänkar!

Som ett par klassiska Levi’s.

..eller en trenchcoat, min är en herr trenchcoat för jag gillar lite oversize, kolla in second hand eller denna som finns här..

Ett par enkla sandaler med klack som faktiskt går att gå i, är man bekväm så går man snyggare och det är grunden i effortless chic. Inget är varken lyxigt eller snyggt om man känner sig obekväm eller om det skaver och gör ont..

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.