MYSIG MAXITRÖJA FIXAR LÖRDAGSSTILEN

Inget som en mysig maxitröja för att fixa den perfekta och avslappnade lördagsstilen.

På helgen vill man vara lite extra bekväm och nu när det är kallare är det som gjort för mysig maxitröja. 

Jag gillar kontraster lika mycket när det kommer till kläder som när det kommer till livet. Jag har min mysiga maxitröja med den mjukaste sidenklänning

Jag tycker absolut att man ska använda sidenklänning till vardags med. Klä ner den med tex sneakers eller platta sandaler på sommaren. Siden är så skönt mot huden och faller så fint. Sen brukar jag tänka på att använda mina plagg ofta. speciellt om det var dyrare i inköp som siden kan vara. Du vet, man räknar vad plagget kostar per användning. Denna sidenklänning har jag använt så ofta. 

Packar alltid med mig den på resor. Ett perfekt basplagg.

En mysig maxitröja över gör klänningen till ett perfekt val för en avslappnad lördag.

Mysig maxitröja finns här

SidenKlänningen är från HM,nägra säsonger sedan.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.