APOTEKSPRODUKTERNA JAG INTE KLARAR MIG UTAN!

Ni vet hur det pratas om fransyskor och att de bara använder apoteksprodukter, jag är lite likadan och här är mina absoluta apoteksfavoriter.

När det kommer till hudvård så vill jag inte ha lullull utan effektiva produkter som har ett rent innehåll och är effektiva. Några av mina favoriter finns på apotek och är riktigt bra! Här kommer mina absoluta favorit apoteksprodukter!

En tub med rent Lanolin, 100% naturligt och gjort på ullfett. Det absolut bästa som finns för torra läppar. Jag vill inte ha petroleum på mina läppar som finns i så många typers v lypsyl.

La Roche Posay effaclar duo

Dagkrämen som håller min hud i balans, min hud är som en evig tonåring och reagerar på allt! Stress, för lite sömn, för torrt, pms osv Med denna slipper jag hormonstinna utslag och småfinnar. Kan inte leva utan!

Retinoid 5% från The Ordinary 

En fantastisk A vitamin syra som motverkar ålderstecken och ger lyster.

Hyaluronsyra med B5 

Återfuktar på djupet!

En fuktgivande formula med ultra-ren, vegansk hyaluronsyra. Hyaluronsyra (HA) kan dra till sig upp till 1000 gånger dess vikt i vatten. Storleken på HA-molekylen är avgörande för hur långt ner i huden den når. Formulan innehåller en kombination av HA av såväl låg, medel och hög molekylvikt, samt nästa generations HA polymerer. Tillsammans ingår HA-ingredienserna i en koncentration på 2% och kombinationen av dem ger återfuktning på djupet. Återfuktningen på hudytan förstärks ytterligare genom Vitamin B5.

Järn kosttillskott så jag inte får järnbrist eftersom jag äter extremt lite kött och alltid har lågt blodvärde. När jag känner mig trött och har ringar under ögonen så är det oftast pga järnbrist.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.