LE METRO, LE LOOK

LE LOOK DU JOUR, DAGENS OUTFIT I METRON.

Inlägg i samarbete med Afound.com

Ni vet den där känslan när man går in i en butik med ett tydligt mål, en bild av vad man vill ha och sedan hittar vad man letar efter? Jag gick in på Afound och gjorde just det. Lägg till 50-70% rabatt på det så förstår ni känslan!

Jag gick in på afound på jakt efter ett par vita sneakers till våren som jag och dottern kunde dela på och hittade ett par Adidas Allstars som är Almas favorit till halva priset. Vi brukar göra så, dela med varandra eftersom vi har samma storlek. Det blir större variation utan att man behöver köpa mer.

Jag brukar ha med mig ett par extra skor när jag flänger runt mycket. Enkelt att bara byta skor och promenera mellan de olika punkterna man ska till. Försöker gå så mycket som möjligt. Men ibland blir det tunnelbana även för mig.. men varför säger vi egentligen tunnelbana och inte bara metro som alla andra? -och när blir kollektivtrafik egentligen gratis för alla? Tänk vilken skillnad det skulle bli för miljön då! Den senaste tiden när jag inte kunnat köra har det blivit lite väl mycket taxi för mig däremot, det vet man när detta händer..

Klänning och topp från Filippa K, även dessa är fyndade på Afound med hela 68% rabatt. När jag handlar kläder.. oavsett om det är till nedsatt pris eller ordinarie så tänker jag alltid till lite extra. Väljer med omsorg. Vill bara ha saker som jag vet att jag kommer att tycka om länge. Jag har blivit mycket mer eftertänksam över vad som får flytta in i min garderob.

Jag gillar däremot Afound och det känns rätt i tiden. Att ta tillvara på plagg och ge dem en ny chans. -Kommer ni ihåg den där skandalen med stora märken som brände upp hela containers med helt nya kläder, skor och skinnväskor? Bara för att de inte ville att de skulle hamna på outlet och på så vis sänka varumärkets “värde”. Men för mig sjunker dessa varumärken helt i botten.. Heja då istället varumärken som Filippa K som finns på Afound. Som tänker mer cirkulärt.

Vi kan alla göra små enskilda val som blir stora i det hela men jag kan inte riktigt släppa tanken på gratis kollektivtrafik. Vist är det en kostnad till en början menjag är säker på att vinsten blir enorm i längden. Eller vad tror du?

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.