SPAKVÄLL MED EUCERIN

press samarbete med Eucerin

Vad gör man när våren tågar in och man helt plötsligt ska visa både ben och tår? Jo man bokar in en spakväll och börjar skrubba och smörja..

Jag mötte upp med Sofia och Angelica för ett glas bubbel och lite prat innan vi åkte upp till vårt spa för kvällen. Eucerin anordnade en spakväll uppe på The Nest, Downtown Camper med vegansk hälsomiddag och presentation av deras nyheter.

Vi kom lagom till solnedgången över takåsarna..

På plats mötte vi Nadja och ett helt gäng med goa tjejer för en riktig tjejkväll.

Jag och Nadja hann skåla i solnedgången, vi skålade in våren kändes det som.

Efter middagen hoppade vi i badkläderna och i poolen.. vi fick prova de nya produkterna och en del körde lite mindfulness i bastun. Vi hade lite för mycket prat i oss så vi stannade i poolen så vi inte skulle störa de andra. Men jag antar att det var lika mycket mindfullnes om inte mer. Vi njöt av stunden och varandras sällskap. Skrattade mig igenom i princip hela kvällen.

Stort tack Eucerin för en så trevlig tjej/press/spakväll

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.