SPANIEN SNAPSHOTS, DEL 1

Jag packade väskan igen och åkte hem till Spanien igen.. man kunde nästan tro att jag planerat in det. Med vädret menar jag.. helt plötsligt blev det svinkallt i Sverige och en värmebölja i Spanien. Perfekt timing med andra ord.

Träden blommar och binden är ljummen, jag föredrar även att vara här innan påskveckan så jag slipper trängas med alla andra turister hehe..

Så skönt att dra ut kontakten, tina upp lite.. fikar och detoxar lite.. dricker matcha iskall istället för varm.

Myser i vår lilla lägenhet och av varandra.,

Passar på att låta huden andas och få lite sol på sig.. hittade ett par cylelbyxor på Nelly som är perfekta till vår och sommar..

Mycket svart den senaste tiden.. inte direkt vårfärgen numero Uno direkt men känner inte för pastelligt bara för att solen tittar fram..

Jeanskjolen är från Gina Tricot (kommer inte med kedjan som jag satt på själv ) och jackan är gammal, mammas gamla grå 70-talet. Love it.

Lite färg smyger sig in däremot.. lite limegrönt bland annat.

Skorna är från Bershka för er som skrev och frågade.

Vi fortsätter att njuta lite till här nere. Till helgen tar vi bilen och åker på tur.. ska bli extra fint väder.. så vi passar på.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.