EN NY TIDLÖS FÄRG

Vi har äntligen målat klart i hall och vardagsrum i den fina färgen Tidlös.

Samarbete Happyhomes

En långledig påskhelg och vi fick äntligen lite tid över för att måla klart i vardagsrum och hall. Jag nämnde tidigare att jag valde en ljusgrå färg som var lite varmare i tonen. Vårt kalla och blåa nordiska ljus gjorde att min neutrala färg ändå såg babyblå ut. Jag behövde lite värme helt enkelt.

Jag valde samma ton i bägge rummen och jag är så så nöjd med resultatet.

Här kan ni se bilder före och efter på hallen. Det är inte en gigantisk skillnad men ibland räcker det med en nyans för att skapa skillnad.

Det känns mycket mildare nu och precis som färgen heter; Tidlös. Om du vill läsa om hur vi gjorde stuckaturen på väggen här

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.