EN DAGENS OUTFIT

Vi kör en dagens outfit igen, det var ett litet tag sedan. Oftast hamnar de bara på instagram men idag hamnar den även här på bloggen. Jag känner att min stil skalas av lika mycket som mitt hem. Ofta går det hand i hand de två. Hemmet och klädseln.

Minimalistiskt är väl kanske att ta i.. men mer avskalat. Nedtonat. Förenklat. En eller två färger.. Gärna neutrala färger. Samma som hemma.. ton i ton och olika strukturer och materialval istället för mönster.

Mixa gammalt med nytt och något vintage.

Materialvalen idag är siden, bomull, skinn, strå och lack. Men i enbart två färger. Svart och beige. Enkelt, tidlöst men ändå effektfullt.

Sidenblusen är några år gammal, bomullslinnet nytt från HM (divided) skinnbyxor & skärp vintage. (Skulle aldrig köpa nyskinn eller päls för den delen) Stråväskan är från mitt märke Gröna Gredelina och skorna från Massimo Dutti (gamla) Lite så tänker jag när det kommer till kläder. Idag åkte vi över till min bror efter jobbet. Jag hämtade pizza och chinotto på Meno male och så passade vi på att ses lite innan alla åker på semester hit och dit.. myyys❤️

Passar även på tipsa om fina minimalistiska smycken som jag fallit för från Jane Koenig https://www.janekoenig.se/armband.html

https://www.janekoenig.se/halskedjor.html

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.