Stop the press, #timesup and Oprah for president🤷🏻♀️
Vad tycker ni om nya kampanjen i protest mot sexism i hemmet och arbetsplatsen? Jag har mest kvinnliga anställda och tycker de alla är helt fantastiska..PUNKT♥️
Tycker vi kvinnor är otroliga som bollar jobba, ta hand om hem, barn, träning, relationer mm mm
Riktiga krigare.. har svårt att förstå hur man kan förminska det om inte för att man skälv känner sig hotad på ett eller annat plan..

Få saker får mig ur balans men att behandla barn och kvinnor illa eller sämre berör mig mycket..tror många av er känner likadant. Så bara för att ta ett exempel så gav jag kameran till min 13 åriga dotter idag och det är hon som tagit alla dessa bilder, tjej, ung och talangfull.. inget konstigt i min värld men tydligen omöjligt i vissa andras.. suck

Idag har jag och Alma tagit en dag för oss själva och unnat oss lite tid och shopping inne i stan.. mysigt att få ha henne för mig själv♥️
Hoppas er vecka startat fint!
Kram